Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Елеманова Ж.Р., Қудасова Д.Е., Абилдаева Р.А., Тоқсанбай Л.С. БАНАН ЖЕМІСІН ҚАЙТА ӨҢДЕП, ЕКІНШІЛІК ӨНІМНЕН ТАҒАМ ТАЛШЫҚТАРЫН АЛУДЫ ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2020;(3(91)):215-219.

For citation:


Elemanova Zh., Kudasova D., Abildaeva R., Toksanbay L. STUDY OF FOOD FIBER PRODUCTION FROM SECONDARY PRODUCTS WITH BANANA FRUIT PROCESSING. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2020;(3(91)):215-219. (In Kazakh)



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X