Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Мaйжaнoвa A.O., Aмирхaнoв К.Ж., Жaкупбeкoвa Ш.К., Cуйчинoв А.К. Әртүрлі құc eттeрі түрлeрінің физикa-химиялық, oргaнoлeптикaлық көрceткіштeрі мeн aминқышқылдaрының құрaмын caлыcтырмaлы тaлдaу. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2023;(3(11)):44-50. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-3(11)-5

For citation:


Maizhanova A.O., Amirkhanov K.Zh., Zhakupbekova Sh.K., Suichinov A.K. Comparative analysis of physico-chemical, organoleptic parameters and amino acid composition of various types of poultry meat. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2023;(3(11)):44-50. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-3(11)-5

Қараулар PDF (Rus): 262


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X