Дәйектеу үшін:
Шингисов А.У., Махатова И.А., Шиналиева А.Ж., Майлыбаева Э.У., Тастемирова У.У. «КОНФИТЮР» ЖЕМІС-ЖИДЕК ДЕСЕРТІНІҢ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІ МЕН МИНЕРАЛДЫҚ ҚҰРАМЫН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):359-368. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-44
For citation:
Shingisov A.U., Makhatova I.A., Shinaliyeva A.Zh., Mailybayeva E.U., Tastemirova U.U. STUDY OF ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS AND MINERAL COMPOSITION OF «CONFITURE» FRUIT DESSERT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):359-368. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-44