Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кажибаева Е.Т., Кажибаева Г.Т., Байтукенова Ш.Б., Мустафаева А.К. ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫНА ӨСІМДІК КОМПОНЕНТТЕРІНІҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):249-258. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-30

For citation:


Kazhibayeva Ye., Kazhibayeva G., Baytukenova Sh., Mustafayeva A. INVESTIGATION OF THE IMPACT OF HERBAL COMPONENTS ON THE NUTRITIONAL VALUE OF SAUSAGE PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):249-258. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-30



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X