Дәйектеу үшін:
Мустафаeва А.К., Біржанова Ж., Абдилова Г.Б., Калемшарив Б., Карденов С.А. ЖҰМСАҚ ІРІМШІК ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫНДА ӨСІМДІК ТЕКТЕС ШИКІЗАТТЫ ПАЙДАЛАНУДЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):282-291. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-34
For citation:
Mustafaeva A., Birzhanovа Z., Abdilova G., Kalemshariv B., Kardenov S. FEATURES OF THE USE OF VEGETABLE RAW MATERIALS IN THE PRODUCTION TECHNOLOGY OF SOFT CHEESE. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):282-291. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-34