Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жарылқасын Н.Б., Мамаева Л.А., Асиржанова Ж.Б. КӨКӨНІС ШИКІЗАТЫНА НЕГІЗДЕЛГЕН МАРМЕЛАД АССОРТИМЕНТІН КЕҢЕЙТУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):299-305. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-36

For citation:


Zharylkasyn N.B., Mamayeva L.A., Assirzhanova Zh. EXPANDING THE RANGE OF MARMALADE BASED ON VEGETABLE RAW MATERIALS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):299-305. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-36



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X