Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Есенғазиева Ә.Н., Ұзақов Я.М. ПРОТЕОЛИТТІК ФЕРМЕНТТІ ПАЙДАЛАНЫП ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ӨНДІРІСТІК ҮДЕРІСІН ОҢТАЙЛАНДЫРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):186-193. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-22

For citation:


Yessengaziyeva A.N., Uzakov Y.M. OPTIMIZATION OF SAUSAGE PRODUCTS PRODUCTION PROCESS USING PROTEOLYTIC ENZYME. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):186-193. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-22



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X