Дәйектеу үшін:
Жасқайрат Ш.Ж., Ізбасарова A.I., Игенбаев А.К., Карденов С.А., Кожамсугиров К.М. СИЫР ЖӘНЕ ЖЫЛҚЫНЫҢ МОЙЫН, АРҚА, ЖАМБАС ЕТТЕРІНІҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРАМЫ ЖӘНЕ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):194-200. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-23
For citation:
Zhaskairat Sh.Zh., Izbasarova A.I., Igenbaev A.K., Kardenov S.A., Kozhamsugirov K.M. CHEMICAL COMPOSITION AND PHYSICAL AND CHEMICAL PARAMETERS OF NECK, BACK, THIGHS OF BEEF AND HORSE MEAT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):194-200. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-23