Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Туменова Г.Т., Асенова Б.К., Нургазезова А.Н., Нүрымхан Г.Н., Муслимова Н.Р. ПІСУ ПРОЦЕСІНДЕ «ОТБАСЫ» ШИКІ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҒЫНЫҢ ФИЗИКА-ХИМИЯЛЫҚ МӘНДЕРІНІҢ ӨЗГЕРУІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):239-246. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-29

For citation:


Tumenova G.T., Asenova B.K., Nurgazezova A.N., Nurymkhan G.N., Muslimova N.R. INVESTIGATION OF CHANGES IN THE PHYSICO-CHEMICAL VALUES OF RAW SMOKED SAUSAGE «FAMILY» IN THE PROCESS OF MATURATION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):239-246. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-29

Қараулар PDF (Kaz): 38


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X