Дәйектеу үшін:
Азаматқызы А., Жельдыбаева А.А., Қырықбай Қ.Р., Қожкенова Е.Қ. ӨСІМДІКТЕРДЕН АЛЫНАТЫН ТАБИҒИ ФЕНОЛДЫ БОЯҒЫШТАРДЫ ТАМАҚ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУДЕ ҚАУІПСІЗ БОЯҒЫШТАР РЕТІНДЕ ҚОЛДАНУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):122-128. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-16
For citation:
Azamatkyzy A., Zheldybayeva A.A., Kyrykbay K.R., Kozhkenova E.K. USE OF NATURAL PHENOLIC DYES FROM PLANTS AS SAFE DYES IN FOOD PRODUCTION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):122-128. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-16