Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Букарбаев Қ.М., Абжанова Ш.А., Каташева А.Ч., Байбекова Ә.У., Бейсембаева А.Б. ПІСІРІЛІП-ЫСТАЛҒАН ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):160-169. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-21

For citation:


Bukarbaev K.M., Abzhanova Sh.A., Katasheva A.Ch., Baibekova A.U., Beisembayeva A.B. STUDY OF THE QUALITY OF COOKED SMOKED MEAT PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):160-169. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-21

Қараулар PDF (Kaz): 78


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X