Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Махмудов Ф.А., Азимова С.Т., Ребезов М.Б., Изтаев А.И., Қонарбаева З.К. БҮТІН ТАРТЫЛҒАН БИДАЙ УНЫНАН ПІСІРІЛГЕН НАН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ САПАСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):165-173. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-21

For citation:


Makhmudov F.A., Asimov S.T., Rebezov M.B., Iztaev A.I., Konarbayeva Z.K. TECHNOLOGY FOR PRODUCTION AND QUALITY OF BREAD BAKED FROM WHOLE GRIND WHEAT FLOUR. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):165-173. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-21

Қараулар PDF (Rus): 117


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X