Дәйектеу үшін:
Кузембаева Г.К., Кузембаев К., Тлевлесова Д.А., Набиева Ж.С., Кулуштаева Б.М. «ТАЛҚАН» АЗЫҚ КОНЦЕНТРАТЫН ӨНДІРУ ҮШІН МОГАРА АСТЫҚЫН ПАЙДАЛУ ӘДІСІН ОҢТАЙЛАНДЫРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):173-183. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-22
For citation:
Kuzembayeva G.K., Kuzembayev K., Tlevlessova D.A., Nabiyeva Zh.S., Kulushtayeva B.M. OPTIMISATION OF MOGAR GRAIN COOKING METHOD FOR PRODUCTION OF FOOD CONCENTRATE «TALCAN». Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):173-183. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-22