Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Үдербай Е.Д., Сейдахметова З.Ж., Асембаева Э.К., Набиева Ж.С., Байбекова А.У. ӨСІМДІК ТЕКТІ ИНГРЕДИЕНТТЕРДІҢ АШЫҒАН СҮТ ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫНА ӘСЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):304-312. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-37

For citation:


Uderbai Ye.D., Seidakhmetova Z.Zh., Assembayeva E.K., Nabiyeva Zh.S., Baibekova A.U. INFLUENCE OF PLANT INGREDIENTS ON THE QUALITY OF FERMENTED MILK PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):304-312. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-37

Қараулар PDF (Kaz): 45


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X