Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Туганова Б.С. АРНАЙЫ ТАМАҚТАНУҒА АРНАЛҒАН ЖАҢА ТҮРЛІ МҰЗДАТЫЛҒАН КЕПТІРІЛГЕН СҮТ ӨНІМНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):217-224. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-27

For citation:


Tuganova B.S. TECHNOLOGY OF ENVIRONMENTALLY FRIENDLY FERMENTED MILK PRODUCT A NEW GENERATION FOR SPECIAL NUTRITION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):217-224. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-27

Қараулар PDF (Kaz): 91


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X