Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Алашбаева Л.Ж., Боранкулова А.С., Турсунбаева Ш.А., Нургожина Ж.К., Баялы А.А. ФУНКЦИОНАЛДЫ БАҒЫТТАҒЫ НАН ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):81-89. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-11

For citation:


Alashbayeva L.Zh., Borankulova A.S., Tursunbayeva Sh.A., Nurgozhina Zh.K., Bayaly A.A. TECHNOLOGY OF BAKERY PRODUCTS BY FUNCTIONAL DIRECTION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):81-89. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-11

Қараулар PDF (Kaz): 145


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X