Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жакупбекова Ш.К., Қалибекқызы Ж., Майжанова А.О., Кырыкбаева Ш.Т., Капшакбаева З.В. Шығыс Қазақстан облысы мен Абай облысының кәсіпорындарында өндірілетін «Құрт» ұлттық өнімінің тағамдық құндылығын зерттеу. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2023;1(4(12)):59-65. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-9

For citation:


Zhakupbekova Sh., Kalibekkyzy J., Maizhanova A.O., Kyrykbaeva Sh.T., Kapshakbayeva Z.V. The study of the nutritional value of the national product «Kurt» produced at the enterprises of the East Kazakhstan region and the Abai region. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2023;1(4(12)):59-65. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-9

Қараулар PDF (Kaz): 337


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X