Дәйектеу үшін:
Қырықбаева Ш.Т., Қалибекқызы Ж., Қапшақбаева З.В., Жақыпбекова Ш.К., Оспанова Б.К. Ірімшік өндірісінде құлмақ сығындысын қолдану мүмкіндігін зерттеу. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2023;1(4(12)):150-159. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-19
For citation:
Kyrykbaeva S.T., Kalibekkyzy Z., Kapshakbayeva Z.V., Zhakupbekova S.K., Ospanova B.K. Investigation of the possibility of hop extract usage in the cheese production. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2023;1(4(12)):150-159. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-19