Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Смольникова Ф.Х., Наурзбаева Г.К., Жұманова Г.Т., Қамбарова А.С., Атамбаева Ж.М. ҰЙЫТҚЫ АШЫТҚЫСЫНЫҢ МАЙ САПАСЫНЫҢ КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):198-207. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-25

For citation:


Smolnikova F.H., Naurzbayeva G., Zhumanova G., Kambarova A., Atambayeva J. INVESTIGATION OF THE EFFECT OF FERMENTED MILK STARTER CULTURE ON BUTTER QUALITY INDICATORS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):198-207. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-25



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X