Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Орынбеков Д.Р., Есимбеков Ж.С., Жакупбекова Ш., Майжанова А.О., Амирханов Ш.А. Ультрадыбыстың азық-түлік шикізаты мен дайын өнімнің сапалық көрсеткіштеріне әсері. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2023;1(4(12)):101-108. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-14

For citation:


Orynbekov D., Yessimbekov Zh., Zhakupbekova Sh., Maizhanova A., Amirkhanov Sh. The effect of ultrasound on the quality indicators of food raw materials and finished products. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2023;1(4(12)):101-108. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2023-4(12)-14

Қараулар PDF (Rus): 135


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X