Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Какимов А.К., Кабдылжар Б.К., Суйчинов А.К., Есимбеков Ж.С. ТАУЫҚ ЕТ-СҮЙЕКТІ ПАСТАСЫНЫҢ СҮЙЕК БӨЛШЕКТЕРІНІҢ МӨЛШЕРІМІ ЖӘНЕ МИКРОҚҰРЫЛЫМЫН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2022;(2(6)):14-20.

For citation:


Kakimov A.K., Kabdylzhar B.K., Suychinov A.K., Yessimbekov Zh.S. STUDYING OF BONE PARTICLES SIZES AND MICROSTRUCTURE OF CHICKEN MEAT AND BONE PASTE. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2022;(2(6)):14-20. (In Russ.)

Қараулар PDF (Rus): 68


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X