Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Асенова Б.К. Функционалды мақсаттағы ет-өсімдік жартылай фабрикаттарын әзірлеу кезіндегі ақуыз және өсімдік компоненттерінің пайдалануы. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2022;(1(5)):17-20.

For citation:


Asenova B. Using the protein and vegetable components in the development of meat and cereal semi-finished products of functional purpose. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2022;(1(5)):17-20. (In Russ.)

Қараулар PDF (Rus): 106


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X