Дәйектеу үшін:
Какимов А.К., Суйчинов А.К., Есимбеков Ж.С., Кабдылжар Б.К., Акимова Д.А. СИЫР ҚАРЫН ЕТІ МЕН ҚЫЗЫЛШАНЫҢ ӘРТҮРЛІ ҚОСПАЛАРЫ ҚОСЫЛҒАН ЕТ КОТЛЕТТЕРІНІҢ ЫЛҒАЛ БАЙЛАНЫСТЫРУ, ЫЛҒАЛ ЖӘНЕ МАЙДЫ ҰСТАУ ҚАБІЛЕТІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2022;(4(8)):21-31. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2022-4(8)-3
For citation:
Kakimov A.K., Suychinov A.K., Yessimbekov Z.S., Kabdylzhar B.K., Akimova D.A. STUDY OF CHANGES IN THE WATER-BINDING, WATER-HOLDING AND FAT-HOLDING CAPACITY OF MEAT CUTLETS WITH DIFFERENT CONTENT OF BEEF RUMEN AND BEETROOT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2022;(4(8)):21-31. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2022-4(8)-3