Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Игенбаев А.К., Ажгереева Ж.С. Өсімдік шикізатының ірі кесекті ет өнімінің тамақтық көрсеткіштеріне әсерін зерттеу. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2021;(3(3)):18-28.

For citation:


Igenbayev A., Azhgereeva Zh. Investigation of the effect of vegetable raw materials on the nutritional indicators of large-batch meat products. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2021;(3(3)):18-28. (In Kazakh)

Қараулар PDF (Kaz): 125


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X