Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Асенова Б.К., Нұрымхан Г.Н., Мурасканова Н.М. НАН-ТОҚАШ ӨНДІРІСІНДЕ БҰРШАҚ ТҰҚЫМДАСТАР ҰНДАРЫН ҚОЛДАНУ МҮМКІНДІКТЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2021;(1(1)):6-11.

For citation:


Asenova B., Nurymkhan G., Muraskanova N. THE POSSIBILITIES OF USING BEAN FLOUR IN BAKERY PRODUCTION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2021;(1(1)):6-11. (In Kazakh)

Қараулар PDF (Kaz): 148


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X