Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Шингисов А.У., Махатова И.А., Майлыбаева Э.У., Тaстемирова У.У., Шиналиева А.Ж. «КИЁМА» ЖЕМІС-КӨКӨНІС-ЖИДЕК ДЕСЕРТІНІҢ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІ МЕН МИНЕРАЛДЫҚ ҚҰРАМЫН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):380-390. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-44

For citation:


Shingisov A., Makhatova I., Mailybayeva E., Tastemirova U., Shinaliyeva A. STUDY OF ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS AND MINERAL COMPOSITION OF THE FRUIT-VEGETABLE-BERRY DESSERT «KIYOMA». Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):380-390. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-44

Қараулар PDF (Rus): 3


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X