Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бейсембаева А.Б., Абжанова Ш.А., Божбанов А.Ж., Байбекова Ә.У., Жеңісова А.Ж. ПАПАИН ФЕРМЕНТІ МЕН B-SF-43 БИОПРОТЕКТОРЫНЫҢ ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ РН ЖӘНЕ МАЙ ҚЫШҚЫЛДЫҒЫНА ӘСЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):311-319. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-35

For citation:


Beisembaeva A.B., Abzhanova Sh.A., Bozhbanov A.Zh., Baibekova A.U., Zhengissova A. INFLUENCE OF PAPAIN FERMENT AND BIOPROTECTIVЕ B-SF-43 ON PH AND FATTY ACIDITY OF MEAT PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):311-319. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-35

Қараулар PDF (Eng): 3


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X