Дәйектеу үшін:
Бейсембаева А.Б., Абжанова Ш.А., Божбанов А.Ж., Байбекова Ә.У., Жеңісова А.Ж. ПАПАИН ФЕРМЕНТІ МЕН B-SF-43 БИОПРОТЕКТОРЫНЫҢ ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ РН ЖӘНЕ МАЙ ҚЫШҚЫЛДЫҒЫНА ӘСЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):311-319. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-35
For citation:
Beisembaeva A.B., Abzhanova Sh.A., Bozhbanov A.Zh., Baibekova A.U., Zhengissova A. INFLUENCE OF PAPAIN FERMENT AND BIOPROTECTIVЕ B-SF-43 ON PH AND FATTY ACIDITY OF MEAT PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):311-319. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-35
                    













            