Дәйектеу үшін:
Муратбаев А.М., Жумадилова Г.А., Идырышев Б.А., Ташыбаева М.М., Базанова А.К. СҮТҚЫШҚЫЛ ӨНІМІН БАЙЫТУ ҮШІН ДӘРІЛІК ӨСІМДІКТЕРДІҢ САПАСЫ МЕН ТАҒАМДЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН БАҒАЛАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):427-435. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-48
For citation:
Muratbayev A.M., Zhumadilova G.A., Idyrishev B.A., Tashybayeva M.M., Bazanova A.K. ASSESSMENT OF QUALITY AND FOOD SAFETY OF MEDICINAL PLANTS FOR ENRICHMENT OF FERMENTED MILK PRODUCTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):427-435. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-48
                    













            