Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Туганова Б.С., Жусупбаева Д.А., Агибаева А.Ж. ЕШКІ ЖӘНЕ ҚОЙ СҮТІНІҢ НЕГІЗІНДЕ ЖАСАЛҒАН «КЕРЕКУ» ҰЛТТЫҚ ЖҰМСАҚ ІРІМІШІК ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):340-349. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-39

For citation:


Tuganova B.S., Zhusupbayeva D.A., Agibaeva A.Zh. IMPROVING THE TECHNOLOGY OF THE NATIONAL SOFT CHEESE MADE FROM A MIXTURE OF GOAT AND SHEEP'S MILK «KEREKU». Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):340-349. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-39

Қараулар PDF (Kaz): 3


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X