Дәйектеу үшін:
Окусханова Э.К., Асенова Б.К., Атамбаева Ж.М., Тимурқызы Н.Т., Ребезов М.Б. ӨСІМДІК-ЖАНУАР ТЕКТІ АҚУЫЗ-МАЙ ЭМУЛЬСИЯ ҚОСЫЛҒАН БУРГЕРГЕ АРНАЛҒАН КОТЛЕТТЕРДІ ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ ЖӘНЕ ОЛАРДЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):407-418. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-46
For citation:
Okuskhanova E.K., Asenova B.K., Atambayeva Zh.M., Timur N.T., Maksim Borisovich Rebezov – Doctor of Agricultural Sciences, Professor of the V.M. Gorbato M.B. DEVELOPMENT OF PRODUCTION TECHNOLOGY AND EVALUATION OF NUTRITIONAL VALUE OF BURGER PATTIES USING A PROTEIN-FAT EMULSION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):407-418. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-46
                    













            