Для цитирования:
Окусханова Э.К., Асенова Б.К., Атамбаева Ж.М., Тимур Н.Т., Ребезов М.Б. РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА И ИССЛЕДОВАНИЕ ПИЩЕВОЙ ЦЕННОСТИ КОТЛЕТ ДЛЯ БУРГЕРОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ БЕЛКОВО-ЖИРОВОЙ ЭМУЛЬСИИ. Вестник Университета Шакарима. Серия технические науки. 2025;(3(19)):407-418. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-46
For citation:
Okuskhanova E.K., Asenova B.K., Atambayeva Zh.M., Timur N.T., Maksim Borisovich Rebezov – Doctor of Agricultural Sciences, Professor of the V.M. Gorbato M.B. DEVELOPMENT OF PRODUCTION TECHNOLOGY AND EVALUATION OF NUTRITIONAL VALUE OF BURGER PATTIES USING A PROTEIN-FAT EMULSION. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):407-418. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-46
                    
                                                 













            