Дәйектеу үшін:
Свидерская Д.С., Краснопёрова Е.Ф., Шуленова Ә.М., Волкова Н.В., Оспанова К.К. ҚҰРАМЫНДА ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫ БАР БАЛМҰЗДАҚТЫ САҚТАУ КЕЗІНДЕ САПАЛЫҚ СИПАТТАМАЛАРЫН АНЫҚТАУ ЖӘНЕ ОНЫҢ ҚАПТАМАСЫНЫҢ ДИЗАЙНЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):362-369. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-42
For citation:
Sviderskaya D., Krasnopyorova E., Shulenova A., Volkova N., Ospanova K. DETERMINATION OF THE QUALITY CHARACTERISTICS DURING STORAGE OF ICE CREAM CONTAINING VEGETABLE RAW MATERIALS AND THE DESIGN OF ITS PACKAGING. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):362-369. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-42
                    













            