Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Суйчинов А.К., Есимбеков Ж.С., Қапашева Г.Ә., Жүзжасарова Г.Е. СИЫР, ЖЫЛҚЫ ЖӘНЕ ҚОЙ СУБӨНІМДЕРІНЕН ДАЙЫНДАЛҒАН ПАСТАЛАРДЫҢ ФИЗИКАЛЫҚ-ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(3(19)):225-233. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-25

For citation:


Suychinov A.K., Yessimbekov Zh.S., Kapasheva G.A., Zhuzzhasarova G.Ye. INVESTIGATION OF PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF BEEF, HORSE AND LAMB OFFAL PASTES. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(3(19)):225-233. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-3(19)-25

Қараулар PDF (Rus): 4


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X