Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жумадилова Г.А., Какимов А.К., Майоров А.А., Бакиева А.Б. ТАҒАМ ӨНЕРКӘСІБІНДЕ ЖҰМСАҚ ШВСІЗ ЖЕЛАТИНДІ КАПСУЛАЛАРДЫ АЛУ ЖАБДЫҚТАРЫ: ТАМШЫЛАТЫП ЖӘНЕ ШАШЫП КЕПТІРУ ӘДІСТЕРІНІҢ САЛЫСТЫРМАЛЫ ТАЛДАУЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):138-144. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-16

For citation:


Zhumadilova G., Kakimov A., Mayorov A., Bakiyeva A. EQUIPMENT FOR THE PRODUCTION OF SOFT SEAMLESS GELATIN CAPSULES IN THE FOOD INDUSTRY: A COMPARATIVE ANALYSIS OF DROPLET AND SPRAY-DRYING METHODS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):138-144. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-16



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X