Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Атамбаева Ж.М., Нургазина А.С., Камбарова А.С., Утегенова А.О., Кулуштаева Б.М. ГЛЮТЕНСІЗ НАН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ЖАҢҒЫРТУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(2(18)):291-299. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-35

For citation:


Atambaevа Zh., Nurgazina A., Kambarova A., Utegenova A., Kulushtaevа B. MODERNIZATION OF GLUTEN-FREE BREAD PRODUCTION TECHNOLOGIES. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(2(18)):291-299. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-2(18)-35



ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X