Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Абиш Ж.Ә., Алибеков Р.С., Шингисов А.У., Утебаева А.А. ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫ ҚОСЫЛҒАН САРЫСУ МУССЫНА АРНАЛҒАН HACCP ЖОСПАРЫН ӘЗІРЛЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):204-210. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-26

For citation:


Abish Zh.A., Alibekov R.S., Shingisov A.U., Utebaeva A.A. DEVELOPMENT OF HACCP PLAN FOR MOUSSE FROM WHEY WITH ADDITION OF PLANT RAW MATERIAL. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):204-210. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-26

Қараулар PDF (Eng): 11


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X