Дәйектеу үшін:
Қабденова А.Т., Мирашева Г.О., Какимова Ж.Х., Бепеева А.Е., Раимханова Г.Н. ӨСІМДІК ТЕКТЕС ШИКІЗАТТАН БИОЛОГИЯЛЫҚ БЕЛСЕНДІ ҚОСПА НЕГІЗІНДЕ ЙОГУРТ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):171-178. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-22
For citation:
Kabdenova A., Mirasheva G., Kakimova Zh., Bepeyeva A., Raimkhanova G. IMPROVEMENT OF YOGURT TECHNOLOGY BASED ON BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVES FROM VEGETABLE RAW MATERIALS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):171-178. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-22