Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Толеубекова С.С., Әліпов Ә.Е., Жарыкбасов Е.С., Джумажанова М.М., Қабденова А.Т. ГРЕК ЙОГУРТЫН ЖАСАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ САРЫСУЫНДАҒЫ АҚУЫЗ МӨЛШЕРІН АНЫҚТАУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2025;(1(17)):298-304. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-38

For citation:


Toleubekova S., Alipov A., Zharykbasov Ye., Jumazhanova M., Kabdenova A. TECHNOLOGY FOR MAKING GREEK YOGURT AND DETERMINING THE AMOUNT OF PROTEIN IN ITS WHEY. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2025;(1(17)):298-304. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2025-1(17)-38

Қараулар PDF (Kaz): 12


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X