Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Абильмажинова Н.К., Таева А.М., Абжанова Ш.А., Джетписбаева Б.Ш. САҚТАУ ПРОЦЕСІ КЕЗІНДЕ ЕТ ҾНІМДЕРІ ЛИПИДТЕРІНІҢ МАЙҚЫШҚЫЛДЫ ҚҦРАМЫНА ҾСІМДІК ШИКІЗАТЫНЫҢ ҼСЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2020;(4(92)):175-178.

For citation:


Abilmazhinova N., Tayeva A., Abzhanova Sh., Jetpisbayeva B. EFFECT OF VEGETABLE RAW MATERIALS ON THE FATTY ACID COMPOSITION OF MEAT PRODUCTS LIPIDS DURING STORAGE. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2020;(4(92)):175-178. (In Kazakh)

Қараулар PDF (Kaz): 44


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X