Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Смольникова Ф.Х., Наурзбаева Г.К., Ребезов М.Б., Окусханова Э.К., Кулуштаева Б.М. ӨСІМДІК КОМПОНЕНТТЕРІМЕН САРЫ МАЙДЫҢ ТАҒАМДЫҚ ҚАУІПСІЗДІГІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(4(16)):190-199. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-25

For citation:


Smolnikova F., Naurzbaeva G., Rebezov M., Okuskhanova E., Kulushtaeva B. INVESTIGATION OF THE FOOD SAFETY OF BUTTER WITH VEGETABLE COMPONENTS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(4(16)):190-199. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-4(16)-25

Қараулар PDF (Rus): 26


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X