Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бердіғалиҧлы С., Байболова Л.К., Набиева Ж.С., Берманов М.И. SOUS-VIDE ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ ЕТТІҢ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ ПАРАМЕТРЛЕРІНЕ ҼСЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2020;(4(92)):133-136.

For citation:


Berdigaliuly S., Baibolova L., Nabieva Zh., Bermanov M. INFLUENCE OF SOUS-VIDE TECHNOLOGY ON MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF MEAT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2020;(4(92)):133-136. (In Russ.)

Қараулар PDF (Rus): 100


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X