Дәйектеу үшін:
Байкадамова A.M., Жарыкбасов E.C., Жарыкбасова К.С., Идырышев Б.А., Асиржанова Ж.Б. ЕТ ӨНЕРКӘСІБІ КӘСІПОРЫНДАРЫНДА HACCP ЖҮЙЕСІН ЕНГІЗУ: НЕГІЗГІ КЕЗЕҢДЕРІ МЕН АРТЫҚШЫЛЫҚТАРЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):230-242. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-31
For citation:
Baikadamova A., Zharykbassov Ye., Zharykbassova K., Idyryshev B., Assirzhanova Zh. IMPLEMENTATION OF THE HACCP SYSTEM AT MEAT INDUSTRY ENTERPRISES: MAIN STAGES AND ADVANTAGES. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):230-242. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-31