Для цитирования:
Искаков Б.М., Капшакбаева З.В., Карденов С.А., Токаев С.Д., Тохтарова С.М. ВЛИЯНИЕ ПОРОШКА ЭКСТРАКТА ОБЛЕПИХИ НА ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ, СТРУКТУРНО-МЕХАНИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА КОТЛЕТНОГО ФАРША. Вестник Университета Шакарима. Серия технические науки. 2024;(3(15)):190-197. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-26
For citation:
Iskakov B.M., Kapshakbaeva Z.V., Kardenov S.A., Tokayev S.D., Tokhtarova S.M. INFLUENCE OF SEA BUCKTHORN EXTRACT POWDER ON PHYSICOCHEMICAL, STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF MINCED MEAT MINCE. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):190-197. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-26