Дәйектеу үшін:
Нызаматдин А.Д., Асембаева Э.К., Набиева Ж.С., Божбанов А.Ж., Кожахиева М.О. ЕШКІ СҮТІНЕН ЖАСАЛҒАН СҮТҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМІНІҢ САПАСЫ МЕН ҚАУІПСІЗДІГІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):155-162. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-21
For citation:
Nyzamatdin A.D., Assembayeva E.K., Nabiyeva Zh.S., Bozhbanov A., Kozhakhiyeva M. THE QUALITY AND SAFETY OF GOAT MILK SOUR-MILK PRODUCT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):155-162. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-21