Дәйектеу үшін:
Жарыкбасов Е.С., Какимов А.К., Жарыкбасова К.С., Какимова Ж.Х., Раимханова Г.Н. ҚҰРАМЫНДА КОЛЛАГЕНІ БАР КОНЦЕНТРАТ ДОЗАЛАРЫНЫҢ СҮЗБЕ ӨНІМІНІҢ САПАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):219-227. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-27
For citation:
Zharykbasov E.S., Kakimov A.K., Zharykbasova K.S., Kakimova Zh.Kh., Raimkhanova G.N. RESEARCH ON THE INFLUENCE OF COLLAGEN-CONTAINING CONCENTRATE DOSES ON THE QUALITY INDICATORS OF COTTAGE CHEESE PRODUCT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):219-227. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-27