Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Желеуова Ж.С., Шингисов А.У., Тасполтаева А.Р., Кансейтова Э.Т., Бердембетова А.Т. ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНАН АЛЫНҒАН ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚТЫҢ ОРГАНОЛЕПТИКАЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРІ МЕН МИНЕРАЛДЫ ҚҰРАМЫН ЗЕРТТЕУ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(3(15)):118-127. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-17

For citation:


Zheleuova Zh.S., Shingisov A.U., Taspoltayeva A.P., Kanseitova E.T., Berdembetova A.T. INVESTIGATION OF ORGANOLEPTIC PARAMETERS AND MINERAL COMPOSITION OF SEMI-SMOKED SAUSAGE FROM VEGETABLE RAW MATERIALS. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(3(15)):118-127. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-3(15)-17

Қараулар PDF (Rus): 47


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X