Дәйектеу үшін:
Макеева Р.К., Тлевлесова Д.А., Гиноян Л.Л., Абраимов Н.Т., Сансызбаев Б.С. ЕШКІ СҮТІ НЕГІЗІНДЕГІ ДЕСЕРТТЕРДІ ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):288-298. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-35
For citation:
Makeeva R.K., Tlevlesova D.A., Ginoyan L.L., Abraimov N.T., Sansyzbaev B.S. TECHNOLOGY FOR THE PRODUCTION OF DESSERTS BASED ON GOAT MILK. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):288-298. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-35