Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кенжеханова М.Б., Мамаева Л.А., Ветохин С.С., Тулекбаева А.К. ДӘМДІК ҚАСИЕТІН ЖӘНЕ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН ЖАҚСАРТУ ҮШІН АЛМА ЧИПСТЕРІН ДАЙЫНДАУДАҒЫ БҰЛАҒЫШ ЕРІТІНДІНІҢ ҚҰРАМЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;1(2(14)):193-207. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-25

For citation:


Kenzhekhanova M.B., Mamaeva L.A., Vetokhin S.S., Tulekbaeva A.K. THE COMPOSITION OF THE BLANCHED SOLUTION IN THE MANUFACTURE OF APPLE CHIPS TO IMPROVE THE TASTE AND NUTRITIONAL VALUE. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;1(2(14)):193-207. (In Russ.) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-2(14)-25

Қараулар PDF (Rus): 50


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X