Дәйектеу үшін:
Ашакаева Р.У., Атамбаева Ж.М., Букабаева Ж.Т., Кырыкбаева Ш.Т., Камбарова А.С. ЖЫЛҚЫ ЕТІНЕН ЖАРТЫЛАЙ ЫСТАЛҒАН ШҰЖЫҚ ӨНІМІНЕ АҚУЫЗДЫ-МАЙЛЫ ҚОСПАНЫҢ ӘСЕРІ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):225-232. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-28
For citation:
Ashakayevaz R., Atambayeva Zh., Bukabayeva Z., Kyrykbayeva Sh., Kambarova A. EFFECT OF PROTEIN-FAT MIXTURE ON SEMI-SMOKED SAUSAGE PRODUCT MADE FROM HORSE MEAT. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):225-232. (In Kazakh) https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-28