Preview

Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Әбіш Ж.Ә., Алибеков Р.С., Орымбетова Г.Э., Кобжасарова З.И., Касымова М.К. СҮТ САРЫСУЫНЫҢ СИПАТТАМАСЫ ЖӘНЕ ОНЫ ӨҢДЕУДІҢ БАЛАМАЛАРЫ. Шәкәрім Университетінің Хабаршысы. Техникалық ғылымдар сериясы. 2024;(1(13)):183-190. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-23

For citation:


Abish Zh.A., Alibekov R.S., Orymbetovа G.E., Kobzhasarova Z.I., Kassymova M.K. CHARACTERISATION AND PROCESSING ALTERNATIVES OF MILK WHEY. Bulletin of Shakarim University. Technical Sciences. 2024;(1(13)):183-190. https://doi.org/10.53360/2788-7995-2024-1(13)-23

Қараулар PDF (Eng): 132


ISSN 2788-7995 (Print)
ISSN 3006-0524 (Online)
X